ПРОГРАМА ОПІКИ НАД ТВАРИНАМИ

   Рівненський зоопарк запрошує Вас взяти участь у програмі опіки над тваринами. Програма опіки спрямована на те, щоб турбота про «братів наших менших» стала справою кожного з нас, чия любов до тварин повинна бути втілена в конкретних справах. Метою програми є поліпшення і збагачення умов утримання, харчування та ветеринарного обслуговування тварин зоопарку, а опікунам надає чудову можливість відчути свою причетність до живої природи і життя зоопарку, бачити конкретні результати своїх зусиль.
   Опіка над тваринами здійснюється шляхом надання безповоротної фінансової допомоги конкретній тварині на підставі Договору. Вартість внеску опікуна ґрунтується на вартості добового раціону конкретного виду тварин. Перелік тварин, які чекають власного опікуна та щоденного утримання за кожним видом тварини додається в додатках.
   Програма опіки над тваринами надає можливість будь-якій людині або організації будь-якої форми власності стати опікуном улюбленої тварини з колекції Рівненського зоопарку, надати реальну допомогу тваринам і зоопарку в цілому, тим самим реалізувати своє прагнення у збереженні різноманіття тваринного світу. А висвітлення даної доброї справи є відмінним PR-ходом у просуванні будь-якої організації. Вчинення добрих справ позитивно позначиться на Вашому іміджі та іміджі Вашої організації, а також принесе Вам чимало щасливих моментів від спілкування зі своїми підопічними.

Які переваги та перспективи відкриваються перед власником почесного звання опікуна?

   - Розміщення на вольєрі таблички з назвою підприємства, фірми, логотипу або імені опікуна;
   - Розміщення інформації про організацію або фізичну особу, що опікується на сторінці опікунства на офіційному сайті зоопарку;
   - Давати ім'я новонародженим тваринам;
   - Проводити просвітницькі та розважальні акції, PR-акції за погодженням з методичним відділом зоопарку;
   - Висвітлювати свою благодійну діяльність у ЗМІ;

Підписатись

Щоб взнавати новини першому підпишіться!

З наших статей

Карта

loading map...
Click item below to move to