Версія для друку

Святий Миколай у зоопарку

Вівторок, 22 грудня 2015 12:45
Святий Миколай у зоопарку

Свято Св. Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня  Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей встановилася традиція писати святому Миколаю листа, у якому дитина вказує, що хорошого та поганого вона вчинила протягом року.

   Для Рівненського зоопарку свято Миколая стало вже традиційним дійством, якого щороку з нетерпінням чекають рівняни та гості міста. Цього року 19 грудня, Миколай, разом зі своїми помічниками-янголами , відкрив свою новорічну резиденцію у нашому зоопарку.

Багато цікавого чекало на відвідувачів. При вході відбувався святковий концерт – виступи дитячих фольклорних колективів « Уляночка » та « Журавлина ».  Діти, що прийшли в гості до Миколая, повинні були пройти певний шлях -  пограти в ігри з чортенятами, розповісти їм про свої добрі (та не дуже) справи, а після цього, зустрівшись з головним чортом, отримували дозвіл на зустріч з Миколаєм. Потрапивши до резиденції Св. Миколая всі були в захваті. Яскраві ялинки, новорічна музика, гарячий смачний час з миколайчиками, катання на конях по території зоопарку, а також - головне - справжній Миколай, який роздавав солодкі подарунки всім дітям та бажав веселих свят.

   Янголи, чортенята, зебра та Миколай водили хороводи, співали та танцювали з дітками – все це створило теплу святкову атмосферу новорічної казки.

   Особлива увага була приділена дітям з реабілітаційних центрів, які були запрошені на свято.

 

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Читати 2734 разів

Галерея зображень

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі