Версія для друку

Міжнародний день тварин.

Середа, 07 жовтня 2015 10:06
Міжнародний день тварин.

4 жовтня у світі відзначають Міжнародний день тварин. В Рівненському зоопарку вже доброю традицією стало в цей день влаштовувати «День домашніх тварин» на території контактної експозиції «Бабусине подвір’я».
Виставка кроликів, декоративних пацюків, папужок, морських свинок та різних порід коней – ні одного відвідувача не лишила байдужим. Всім – і дітям, і дорослим хотілось погладити кролика або погодувати коня.
Працівники розповідали гостям свята, як правильно чистити коней та доглядати за їхньою гривою.
Відвідувачі мали змогу спробувати подоїти козу – насправді, охочих виявилось не мало, в тому числі і дітей. Коза «Роза» дала багато молока, яким потім і пригощали.
Чай з лимоном та бубликами був усім до смаку.
Наприкінці свята працівники зоопарку продемонстрували процес приготування домашнього сиру.
Показова годівля овець з коментарями спеціалістів також не минула наше святкування. Кожен, хто хотів, мав можливість пригодувати правильний збалансований обід для тварин.
Катання на возі по території зоопарку викликало багато бурхливих та позитивних емоцій у людей. Цілими групами та сім’ями люди йшли на катання.
Приємним доповненням всього дійства, що відбувалось по території зоопарку, стали невеликі виставки шерсті та яєць наших тварин. Відвідувачі зробили багато гарних фото на пам’ять.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Читати 2524 разів
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі