Facebook

Популярні

Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: media/k2/galleries/213

Тиждень зоокіпера в зоопарку! Рекомендовані

Четвер, 13 липня 2017 12:45

Рівненський зоопарк відкриє Вам всі невідомі сторони роботи наших співробітників і надасть можливість побачити зоопарк з іншої сторони.
Мало хто знає, що в світі з 17 по 23 липня відзначають тиждень зоокіпера.
Зоокіпер – хто це?
Це співробітники, що доглядають за тваринами, які можуть займати в зоопарку різні посади, але всіх їх об’єднує одне - піклування про тварин. Англійське слово «кіпер» («keep» - піклуватися) повністю відображає зміст роботи цих людей в його сучасному розумінні. Кіпер повинен бути чуйним та уважним до своїх підопічних. Кожного дня ці співробітники займаються прибиранням вольєрів, годуванням тварин, але цим їхні обов’язки не закінчуються.
Тому щодня о 10:00, тільки з 17 по 22 липня, Ви можете замовити тематичну прогулянку Рівненським зоопарком на тему: «За лаштунками зоопарку» .
ОБОВ'ЯЗКОВО попередній запис за телефоном: 098-841-97-24, 096-80-51-861.

Оцініть матеріал!
(4 голосів)
Читати 2634 разів

Галерея зображень

{gallery}213{/gallery}
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі

Підписатись

Щоб взнавати новини першому підпишіться!

З наших статей

Карта

loading map...
Click item below to move to