Версія для друку

Всесвітній день черепахи

П'ятниця, 27 травня 2016 14:56
Всесвітній день черепахи

22 травня Рівненський зоопарк вже вкотре відсвяткував Всесвітній день черепахи. Це свято було засновано з метою привернення уваги громадськості до проблем збереження цих тварин. У цей день в місцях, де живуть черепахи, проводяться заходи з порятунку тварин, а також дарують листівки із зображенням черепах.

Проведення цього дня вже стало доброю традицією для нашого зоопарку. Працівники привертають увагу відвідувачів до проблем охорони черепах та знайомлять гостей свята з  представниками цих тварин.

Велику увагу привертає родзинка нашої колекції – двадцятирічна шпороносна черепаха, до якої могли доторкнутись всі бажаючі. Впродовж свята відбувались показові годівлі наших черепах. Аніматори розважали дітей та малювали малюнки.

На передодні свята був оголошений конкурс малюнку «Подарунок для Тортили». Вихованці художньої студії «Фарбований лис» підготували малюнки з черепахами за що були нагороджені цікавими призами. Також невід’ємною частиною свята стало проведення цікавого майстер-класу від студії «Фарбований лис» з пісочної анімації (Sand Art). Діти з задоволенням цікавились новим видом мистецтва та виявляли свої вміння у вигляді різноманітних малюнків.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Читати 1606 разів

Галерея зображень

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі