Версія для друку

Міжнародна ніч кажанів

Вівторок, 20 вересня 2016 14:47
Міжнародна ніч кажанів

17 вересня Рівненський зоопарк відзначав Міжнародну ніч кажанів. Гості свята мали можливість відвідати нічний зоопарк, де їх чекали багато зустрічей та пригод. Королева вампірів, Хагрід, містична чаклунка Мандрагора зі своїм помічником. Вони варили цілюще зілля, де всі бажаючі могли спробувати та набратися сил на наступний рік. Загадковий та містичний ліс ельфів зустрів наших гостей повною тишею та пітьмою. А в супроводі головного ельфа лісу відвідувачі змогли дістатися до магічного будиночку, де відбувалися дива. Фокуси були цікавими не тільки для дітей, а й для дорослих.  А продовжував нашу прогулянку чарівник Мерлін, який привів наших гостей у володіння Африканської шаманки, де всі з радістю танцювали навколо вогнища і слухали цікаві історії про тварин. Відьмочка з мітлою, озерні мавки, містична чаклунка з пророцтвами – це все чекало наших гостей на території зоопарку.  

Ще однією локацією, де могли відпочити відвідувачі свята – це оновлений екзотаріум та «Нічний світ», де знаходились нільські крилани.

Всі бажаючі могли послухати концерт, погрітися біля вогнища, відвідати майстер клас пісочної анімації, а на завершення спостерігати грандіозне вогняне шоу у виконанні  театру вогню "Fire Dance".

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Читати 1597 разів

Галерея зображень

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі