Facebook

Популярні

"Африканська савана" відбулась в Рівненському зоопарку

Середа, 17 серпня 2016 17:27

14 серпня Рівненський зоопарк гостинно запросив до себе в гості на освітньо-тематичний захід “Африканська савана».

Дійство відбувалось біля тематичної експозиції «Африканська савана», де мешкають різні представники цієї природної зони: зебри Чапмана, мартишки зелені, антилопи гну та антилопи Ньяла, цесарки, страуси африканські, павіани анубіси, павіани гамадрили, мангобей червоноголовий, ватусі.

Основним елементом програми була екскурсія, під час якої відвідувачі ознайомились з біологією цих тварин, прийняли участь в майстер-класах та показових годівлях. В процесі цього свята був відкритий новий маршрут, який дає змогу більш детальніше ознайомитись з експозицією. Також новинкою цього сезону став африканський авіарій, де мешкають ібіси священні та гуси нільські.

Одним з майстер-класів було виготовлення солодкого подарунку для зелених мартишок. Діти створювали аплікацію з меду, насіння соняшника та гарбуза, льону та печива. В одному з оглядових майданчиків відбувався майстер-клас по виготовленню малюнків в стилі Тінгатінга (стиль живопису, названий по імені його творця, танзанійського художника Едуардо Тінгатінга).

Крім того, відвідувачі мали змогу поспостерігати і навіть прийняти участь у виготовленні іграшок для павіанів, що відбувалось в ході екскурсії. Грандіозним фіналом екскурсії була показова годівля левів, яка, як завжди, привернула увагу багатьох відвідувачів.

Крім того, на дітей чекала розважальна програма з аніматорами та вікторина, під час якої діти отримали невеличкі сувеніри від зоопарку.

Рівненський зоопарк запрошує Вас приймати участь в наших тематичних заходах, анонс яких ви можете переглянути на нашому сайті. У вересні на Вас чекає «Картопляне свято» (4 вересня) та приголомшлива довгоочікувана екскурсія, присвячена Міжнародній ночі кажанів (17 вересня).

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Читати 1477 разів
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі

Підписатись

Щоб взнавати новини першому підпишіться!

З наших статей

Карта

loading map...
Click item below to move to