Версія для друку

День птахів у Рівненському зоопарку

Вівторок, 12 квітня 2016 14:42
День птахів у Рівненському зоопарку

10 квітня у Рівненському зоопарку проводилось свято, присвячене нашим пернатим друзям – птахам. Приємно вразила кількість гостей, які в цей день відвідали зоопарк. Багатьох зацікавила виставка пташиних яєць, показові годівлі та розповіді спеціалістів про спосіб життя та біологію птахів. Для дітей була підготовлена програма з конкурсами, іграми та вікториною. Особливо сподобався нашим юним гостям конкурс малюнку на асфальті, де вони могли виявити свою творчість, намалювавши улюбленого птаха. Переможці отримали заохочувальні призи.

Завжди надзвичайно привертають  увагу різні майстер-класи по приготуванню іграшок чи смаколиків для мешканців нашого зоопарку. Не виключенням був і цей день, коли ми запропонували всім бажаючим потренуватись в приготуванні мінеральної підкормки для ар у вигляді паличок з глини, зерна, горіхів та сухофруктів.

В цілому свято птахів принесло багато гарних вражень як і гостям, так і працівникам зоопарку.

Отож, слідкуйте за анонсами святкових заходів на наших офіційних сторінках та сайті зоопарку. Чекаємо Вас завжди і запрошуємо на святкування відкриття нового експозиційного сезону – 1 та 2 травня, де на Вас чекатимуть багато розваг, конкурсів, показових годівель та гарних вражень.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Читати 1747 разів

Галерея зображень

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі